Dansk Træplejeforening (DTF), er en interesseforening for fagfolk, der arbejder med planlægning, produktion, plantning og pleje af bytræer.
Vidste du at...

Medlemskab af DTF

VORES FORSKELLIGE MEDLEMSKABER 

Herunder kan du se de forskellige medlemskaber vi har. Du betaler et basis medlemskab af DTF. Ønsker du derudover at blive medlem af ISA også, så afregnes du efter gældende kurssats. Et medlemskab af ISA koster 135$. 

Studentermedlemskab gratis

Det er til dig, som er under uddannelse indenfor branchen. Du skal sende dokumentation for du er under uddannelse til dansktraepleje@gmail.com. Herefter modtager du mails, når der er nyt, og du bliver på den måde opdateret. Du har ikke stemmeret til Generalforsamlingen, og ej heller adgang til nogle af fordelene, foruden julefrokosten.

Støtte og/eller senior medlemskab 250,- pr. person.

Dette medlemskab er til dig, som ønsker at støtte DTF som forening, og dets arbejde. Det er også til dig, som tidligere har været aktiv inden for faget, men er gået på pension. Med dette medlemskab har du IKKE stemmeret til Generalforsamlingen, og ej heller nogen af fordelene. Du kan ikke have dette medlemskab, som aktiv arborist.

DTF medlemskab 950,- pr. person

Dette er til dig, som blot ønsker et basis medlemskab af DTF. Du kan ikke konkurrere i EU/Verden med dette medlemskab. Prisen er pr. person. Du får med dette medlemskab adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Du har stemmeret til Generalforsamlingen.

DTF/ISA medlemskab 950,- DKK + 135$ pr. person inkl. magasiner.

Dette er til dig, som er ejer/ansat i et firma eller kommune, og som ønsker at være medlem. Du får med dette medlemskab adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Du har stemmeret til Generalforsamlingen.

Det er også medlemskabet til dig, hvor du modtager magasiner fra ISA om relevant information inden for branchen. Hvis du konkurrerer ude omkring i Europa og Verden i træklatring, så skal du være medlem af ISA for at gøre dette. Alle fordele og stemmeret, som beskrevet ovenfor.

Firma medlemskab af DTF/ISA 750,- DKK + 135$ pr. person inkl. magasiner.

Dette medlemskab er til dig/jer, som har/er i et firma eller kommune, hvor i er min. 3 personer, som ønsker at være medlem. Alle personer får adgang til alle vores fordele, og besparelser ved at være medlem. I har 1 stemmeret til Generalforsamlingen. 

     

 

 

 

          

 

      


HVAD DU FÅR UD AF AT MELDE DIG IND I DTF?

Først og fremmest, så er der de åbenlyse økonomiske fordele og besparelser, der er ved at være medlem af DTF/ISA, men derudover får du også en masse, som på ingen måde kan gøres op i penge, men er endnu mere værdifuldt.

Du får netværk, sparring, vidensdeling, workshops, blade med den nyeste viden både online og fysisk, julefrokost, socialt samvær, kollegialt og fagligt miljø og fællesskab, hvor vi sammen er med til at gøre hinanden til bedre arborister. 

Sidst men bestemt ikke mindst får du som medlem adgang til en masse informative videnblade her på siden, som f.eks. indeholder info om plantning, risikotræer, risk assessment og mange andre spændende og nyttige dokumenter du kan bruge i dit arbejde.

MEDLEMSFORDELE

Priserne er vist ex. moms 

Ydelse/firma Ikke medlem Medlem
Friluftsland   20 %
Julefrokost 250,- 150,-
Bytræseminar 2.650,- 1.950,-
ETW certificering 8.500,- 7.500,-
ETW recertificering 1.700,- 1.300,-
Grønt miljø blad 360,- 240,-
Deltager til DM 1.100,- 800,-

Med et medlemskab af både DTF/ISA (hovedorganisationen indenfor vores branche) får du også adgang til at kunne konkurrere rundt om i Europa og Verden, samt adgang til en kæmpe viden. Det giver dig mulighed for at holde dig opdateret om, hvad der rør sig i branchen på Verdensplan, såvel som mulighed for at deltage i kurser med rabat, udvide dit netværk, kurser og podcasts kun for medlemmer, og meget andet. Se link herunder

https://www.isa-arbor.com/Membership/Benefits-of-Membership

TILMELD DIG VED AT TRYKKE PÅ DETTE LINK, OG UDFYLD RUBRIKKERNE 

Blanket til medlemskab


 

Klik på billedet, og det åbner en PDF med 2 sider og tekst.

Sponsorere


Dansk Træplejeforening - Bønnetvej 16, 4871 Horbelev
Telefon: +45 21 55 68 78/
dansktraepleje@gmail.com