Dansk Træplejeforening (DTF), er en interesseforening for fagfolk, der arbejder med planlægning, produktion, plantning og pleje af bytræer.
Vidste du at...

Medlemskab af DTF

VORES FORSKELLIGE MEDLEMSKABER 

Herunder kan du se de forskellige medlemskaber vi har, og priserne for 2024. 

Studentermedlemskab gratis

Det er til dig, som er under uddannelse indenfor branchen. Du skal sende dokumentation for du er under uddannelse til dansktraepleje@gmail.com. Herefter modtager du mails, når der er nyt, og du bliver på den måde opdateret. Du har ikke stemmeret til Generalforsamlingen, og ej heller adgang til nogle af fordelene, foruden julefrokosten.

Støtte og/eller senior medlemskab 250,-

Dette medlemskab er til dig, som ønsker at støtte DTF som forening, og dets arbejde. Det er også til dig, som tidligere har været aktiv inden for faget, men er gået på pension. Med dette medlemskab har du IKKE stemmeret til Generalforsamlingen, og ej heller nogen af fordelene. Du kan ikke have dette medlemskab, som aktiv arborist.

DTF medlemskab 950,-

Dette er til dig, som ikke kan se nogen grund til at være medlem af ISA, og modtage det faglige nyt, der kommer derfra. Du kan ikke konkurrere i EU/Verden med dette medlemskab. Prisen er pr. person. Du får med dette medlemskab adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Du har stemmeret til Generalforsamlingen.

DTF/ISA medlemskab inkl. blade 1.600,-

Dette er til dig, som er ansat i et firma, hvor du selv skal stå for at betale og være registreret som medlem, samt dig der har et CVR nr. og er 1-2 personer i firmaet. Prisen er pr. person. Du får med dette medlemskab adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Du har stemmeret til Generalforsamlingen.

Det er også medlemskabet til dig, som konkurrerer ude omkring i Europa og Verden i træklatring, idet du skal være medlem ad ISA for at gøre dette. Er du ikke medlem af ISA kan du ikke repræsentere Danmark, og deltage til EM/VM. Alle fordele og stemmeret, som beskrevet ovenfor.

Firma medlemskab af DTF/ISA inkl. Blade 4.200,-

Dette medlemskab er til dig/jer, som har et CVR nr. og er 3 personer i firmaet. Prisen er for 3 personer inkl. Blade til hver enkelt. Alle 3 personer får adgang til alle vores fordele, og besparelser ved at være medlem. I har 1 stemmeret til Generalforsamlingen

Hver person udover de 3 i firmamedlemskabet 1.400,-

Prisen er pr. person udover de 3, som allerede er i firmamedlemskabet. Hver ekstra person modtager, som de andre også blade fra ISA. Du får på lige fod med de andre adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Se listen herunder. Du har IKKE stemmeret til Generalforsamlingen, da du/din stemme tæller med i firmamedlemskabet.

     

 

 

 

          

 


HVAD DU FÅR UD AF AT MELDE DIG IND I DTF?

Først og fremmest, så er der de åbenlyse økonomiske fordele og besparelser, der er ved at være medlem af DTF/ISA, men derudover får du også en masse, som på ingen måde kan gøres op i penge, men er endnu mere værdifuldt.

Du får netværk, sparring, vidensdeling, workshops, blade med den nyeste viden både online og fysisk, julefrokost, socialt samvær, kollegialt og fagligt miljø og fællesskab, hvor vi sammen er med til at gøre hinanden til bedre arborister. 

Sidst med bestemt ikke mindst får du som medlem adgang til en masse informative videnblade her på siden, som f.eks. indeholder info om plantning, risikotræer, risk assessment og mange andre spændende og nyttige dokumenter du kan bruge i dit arbejde.

MEDLEMSFORDELE

Priserne er vist ex. moms 

Ydelse/firma Ikke medlem Medlem
Friluftsland   20 %
Julefrokost 250,- 150,-
Bytræseminar 2.650,- 1.950,-
ETW certificering 7.500,- 6.500,-
ETW recertificering 1.700,- 1.300,-
Grønt miljø blad 360,- 240,-
Deltager til DM 1.100,- 800,-

Med et medlemskab af både DTF/ISA (hovedorganisationen indenfor vores branche) får du også adgang til at kunne konkurrere rundt om i Europa og Verden, samt adgang til en kæmpe viden. Det giver dig mulighed for at holde dig opdateret om, hvad der rør sig i branchen på Verdensplan, såvel som mulighed for at deltage i kurser med rabat, udvide dit netværk, kurser og podcasts kun for medlemmer, og meget andet. Se link herunder

https://www.isa-arbor.com/Membership/Benefits-of-Membership

TILMELD DIG VED AT TRYKKE PÅ DETTE LINK, OG UDFYLD RUBRIKKERNE 

Blanket til medlemskab


 

 

 

 

 

 

Klik på billedet, og det åbner en PDF med 2 sider og tekst.

Sponsorere


Dansk Træplejeforening - Bønnetvej 16, 4871 Horbelev
Telefon: +45 21 55 68 78/
dansktraepleje@gmail.com