Dansk Træplejeforening (DTF), er en interesseforening for fagfolk, der arbejder med planlægning, produktion, plantning og pleje af bytræer.
Vidste du at...

Medlemskab af DTF

HVAD DU FÅR FOR DIT MEDLEMSKAB

Først og fremmest, så er der de åbenlyse økonomiske fordele og besparelser, der er ved at være medlem af DTF/ISA, men derudover får du også en masse, som på ingen måde kan gøres op i penge, men er endnu mere værdifuldt.

Du får netværk, sparring, vidensdeling, workshops, blade med den nyeste viden både online og fysisk, julefrokost, socialt samvær, kollegialt og fagligt miljø og fællesskab, hvor vi sammen er med til at gøre hinanden til bedre arborister.

DE FORSKELLIGE MEDLEMSKABER

Medlem af DTF (750,-)

Du får med dette medlemskab adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Du modtager ingen blade. Du har stemmeret til Generalforsamlingen.

Medlem af DTF/ISA (1.500,-)

Dette er til dig, som er ansat i et firma, hvor du selv skal stå for at betale og være registreret som medlem, samt dig der har et CVR nr. og er 1-2 personer i firmaet. Prisen er pr. person. Du får med dette medlemskab adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Du har stemmeret til Generalforsamlingen.

Det er også medlemskabet til dig, som konkurrerer ude omkring i Europa og Verden i træklatring, idet du skal være medlem ad ISA for at gøre dette. Er du ikke medlem af ISA kan du ikke repræsentere Danmark, og deltage til EM/VM. Alle fordele og stemmeret, som beskrevet ovenfor.

Firma medlemskab af DTF/ISA (3.900,-)

Dette medlemskab er til dig/jer, som har et CVR nr. og er 3 personer i firmaet. Prisen er for 3 personer inkl. Blade til hver enkelt. Alle 3 personer får adgang til alle vores fordele, og besparelser ved at være medlem. I har 1 stemmeret til Generalforsamlingen.

Pr. person udover de 3 i firma medlemskabet (1.300,-)

Prisen er pr. person udover de 3, som allerede er i firmamedlemskabet. Hver ekstra person modtager, som de andre også blade fra ISA. Du får på lige fod med de andre adgang til alle vores gode fordele, og besparelser ved at være medlem. Du har IKKE stemmeret til Generalforsamlingen, da du/din stemme tæller med i firmamedlemskabet.

MEDLEMS FORDELE OG RABATTER
Priserne er vist ex. moms 

Ydelse/firma Ikke medlem Medlem Besparelse
Friluftsland   20 %  
Julefrokost 150,- Gratis 150,-
Bytræseminar 2.650,- 1.950,- 700,-
ETW certificering 7.500,- 6.500,- 1.000,-
ETW recertificering 1.700,- 1.300,- 400,-
Grønt miljø blad 360,- 240,- 120,-
Deltager til DM 1.100,- 800,- 300,-

Dertil kommer f.eks. andre workshops + arb camps, som endnu er i planlægningsfasen.

At være medlem inkluderer også, at du er (for de fleste) medlem af ISA, som jo er hovedorganisationen indenfor vores branche. Med et medlemskab af både DTF/ISA får du også adgang til at kunne konkurrere rundt om i Europa og Verden, samt adgang til en kæmpe viden. Det giver dig mulighed for at holde dig opdateret om, hvad der rør sig i branchen på Verdensplan, såvel som mulighed for at deltage i kurser med rabat, udvide dit netværk, kurser og podcasts kun for medlemmer, og meget andet. Se link herunder

https://www.isa-arbor.com/Membership/Benefits-of-Membership

TILMELD DIG VED AT TRYKKE PÅ DETTE LINK, OG UDFYLD RUBRIKKERNE 

https://dansk-traeplejeforening.dk/om-dtf/kontakt/blanket-om-medlemskab

Klik på billedet, og det åbner en PDF med 2 sider og tekst.


Vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook og over 650 likes​


Dansk Træplejeforening - Absalonsvej 3, 2990 Nivå
Telefon: +45 49 14 08 02  Telefon: +45 21 55 68 78/
dtf@mail.dk