Dansk Træplejeforening (DTF), er en interesseforening for fagfolk, der arbejder med planlægning, produktion, plantning og pleje af bytræer.
Vidste du at...

Beretninger fra konkurrencer

VM I TORONTO, ONTARIO, CANADA, AUGUST 2013 - AF THOMAS HEGNER

I år blev VM i træklatring afholdt i Toronto Canada. Toronto er i den grad en storby og de to første dage derovre blev derfor brugt til at slippe af med jetlaget, mens vi kiggede på skyskrabere og legede turister. Downtown Toronto er, ligesom de fleste Amerikanske/Canadiske storbyer, præget af rigtig mange højhuse. Meget imponerende og meget stort, men uden ret meget sjæl. Der bor 2,6 millioner mennesker i Toronto, hvilket gør byen til Canadas største og Nordamerikas femte største. Men i modsætning til Amerikanske byer er der i Toronto masser af cykler overalt - selv i downtown.

Læs mere her

VM I PORTLAND OREGON 2012  -  AF THOMAS HEGNER, ARBORIST, HEGNER TRÆPLEJE

I August i år var VM tilbage på amerikansk grund efter en smuttur til Australien sidste år. Pacific Northwest chapter var vært og konkurrencen skulle afholdes i Laurelhurst Park i Portland. Den ligger i det nordvestlige hjørne af staten Oregon og det nordvestlige af USA. Vi var en flok på fem klatrere som havde besluttet at benytte lejligheden til at lege træturister, når vi nu alligevel var i nærheden af USAs vestkyst. Derfor fløj vi til San Francisco for at køre op til Portland. En tur på ca. 1000 km, hvis man kører direkte via motorvej.

Læs mere her

Sponsorere


Dansk Træplejeforening - Bønnetvej 16, 4871 Horbelev
Telefon: +45 21 55 68 78/
dansktraepleje@gmail.com